Volwassenen

"Het boek is volgens mij de belangrijkste uitvinding sinds de boekdrukkunst" - Stijn Van De Voorde

Toch is onze bibliotheek meer dan een gebouw met boeken alleen. Ontdek hier het volledige aanbod activiteiten, clubs, tentoonstellingen, digitale collecties ... voor volwassenen.

E-readers

Bibmedewerker geeft uitleg over e-reader

Dankzij onze e-readers ontdek je voortaan de meest romantische, spannende en geprezen boeken uit de literatuur in digitale vorm. Dat biedt tal van voordelen want digitaal lezen kan overal en altijd, zonder dat je zware boeken hoeft mee te zeulen.

Meer informatie

Muziekweb & Gopress krantenarchief

Muziekweb & GoPress

Met Muziekweb beluister je de grootste muziekdatabank uit Europa. En als dat nog niet genoeg is, kan je ook nog eens al die platen, cd's en muziekdvd's ontlenen.

Via Gopress lees je de Belgische kranten digitaal of raadpleeg je online honderden nieuwsbronnen en miljoenen artikels.

Daisy doet je ...

Verbazen, lachen, huilen

Daisy-boeken zijn luisterboeken, bestemd voor mensen voor wie lezen moeilijk is of moeilijk wordt. Ze zijn er in alle soorten en alle genres en worden gratis ter beschikking gesteld in de bib en via Luisterpuntbibliotheek. 

Meer informatie

Kunstuitleen

Kunst is voor iedereen! Daarom kan je bij ons kunstwerken lenen, net zo eenvoudig als boeken, cd's en dvd's.

Meer informatie en collectie

Bibliotheek aan huis

Bibliotheek aan huis is een dienst voor mensen die minder mobiel zijn: bejaarden, zieken, mensen met een handicap … Kortom, iedereen die lid is van onze bibliotheek en zelf niet meer naar de bibliotheek kan komen, kan beroep doen op Bibliotheek aan huis.

Meer informatie en inschrijven