Kunstuitleen zkt. kunstenaars

kunstuitleen

Graag kunst in huis of op kantoor maar liever eerst uitproberen? Of nood aan afwisseling in je interieur? In bibliotheek De Kimpel kunnen leden werken van lokale kunstenaars uitlenen. Voor amper 3 euro kan je ze gedurende drie maanden huren, verzekering inbegrepen. De huidige collectie bestaat uit 100 werken van een tiental creatievelingen. Er zijn zowel schilderijen en foto's als mixed media beschikbaar in allerlei stijlen? Een kunstwerk reserveren kan aan het infopunt in de bibliotheek of, indien het niet beschikbaar is, via Mijn Bibliotheek. Na de huurperiode helemaal weg van het werk? De meeste exemplaren zijn ook te koop.

Gezocht

Ben jij een lokale kunstenaar en wil je op een laagdrempelige manier één of meerdere creaties presenteren aan een groot publiek? Neem contact op met de bib en maak binnenkort misschien deel uit van dit kunstuitleenproject. Een selectie van de nieuwe en bestaande collectie zal trouwens in de lente te bewonderen zijn tijdens een expo in De Kimpel.

Info en aanmeldingen: 089 51 95 06 | bibliotheek@bilzen.be