Livre
Néerlandais

Paniek op Hawai

Thea Stilton (auteur), Pauline Akkerhuis (traducteur), Sabrina Ariganello (dessinateur)
De Thea Sisters doen mee aan een hoela-wedstrijd op Hawaï. Maar precies op de plek waar zij logeren staat een vulkaan. Is dat wel veilig? Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titre
Paniek op Hawai / Thea Stilton ; ill. Sabrina Ariganello, Michela Frare, Daniela Geremia ... [et al.] ; vert. Pauline Akkerhuis
Auteur
Thea Stilton
Traducteur
Pauline Akkerhuis
Dessinateur
Sabrina Ariganello Michela Frare Daniela Geremia
Langue
Néerlandais
Langue originale
Italien
Titre original
La leggenda dei fiori di fuoco
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2014
177 p. : ill.
ISBN
9789085922636 (hardback)

Commentaires

De Thea Sisters doen mee aan een hoela-wedstrijd op Hawaï. Maar precies op de plek waar zij logeren staat een vulkaan. Is dat wel veilig? De Thea Sisters gaan op onderzoek uit. Zeventiende deel over de Thea Sisters*. De tekst is eenvoudig in korte zinnen met dialoog, maar het verrassende zit hem vooral in de manier waarop het avontuur wordt gebracht in een afwisselende lay-out en een grappige typografie: verschillende, gekleurde lettertypen dansen over de pagina's, terwijl allerlei extra's daar tussendoor zijn opgenomen. Zo wordt de lezer gevraagd mee te zoeken naar oplossingen en staan er allerlei korte stukjes informatie tussen het verhaal door over Hawaï. Achterin nog enkele bladzijden over o.a. vulkanen en de hoela en wat spelletjes en puzzels. Vlotte, stripachtige tekeningen vullen daarbij alle bladzijden van het boek. Een populaire uitgave die meisjes zeker zal aanspreken. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Suggestions