Livre
NĂ©erlandais

Circus Luna

Nelleke Verhoeff (auteur)
Public cible:
3-5 ans et plus
Genre:
Een kleurrijk prentenboek over het circus. Vanaf 3 jaar. Over de rijke fantasie van een kleuter. Een speels bedtijdverhaal over vrolijke dromen. Luna ligt in bed. Ze is nog lang niet moe. De maan neemt haar mee naar een bijzondere plek: het circus. Daar is Luna de ster van de avond! Ze kan koorddansen, de leeuw temmen, jongleren ... Luna is het sterkste meisje van het hele circus. Maar dan wordt L
Sujet
Circussen, Dromen
Titre
Circus Luna / tekst en illustraties Nelleke Verhoef
Auteur
Nelleke Verhoeff
Langue
NĂ©erlandais
Éditeur
Wielsbeke: De Eenhoorn, 2019
[32] p. : ill.
ISBN
9789462914223 (hardback)

Commentaires

Circus Luna

Luna ligt in bed en kijkt naar de maan. En zie, de maan neemt haar mee naar een plek waar alles kan: het circus. Luna speelt er de hoofdrol, ze kan en mag alles: koorddansen en zelfs door een brandende hoepel springen. Ze is de ster van de avond en beleeft haar mooiste droom. De zachte pastelkleuren en mooie tekeningen brengen je in naar een levendige arena waar de vrolijke spanning in de lucht hangt.

Circusboekjes brengen betovering, het is een heel andere wereld: kleur, muziek, kostuums, acrobaten, clowns ... Het doet dromen en de alledaagsheid verdwijnt. Een prettig prentenboekje zonder verhaal, maar met veel schwung gebracht. Leuk voor kleuters vanaf drie jaar.