Boek
Nederlands

Dat met Leo

Stefan Boonen (auteur), Melvin (illustrator)
+1
Dat met Leo
×
Dat met Leo Dat met Leo
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
- Graphic novel met gelaagde illustraties (drie kleuren) die zowel vaart als emotie geven aan het verhaal - Stefan Boonen en Melvin oogsten eerder veel lof voor Hier waakt oma (3de plaats KJV), Mammoet (2de plaats KJV) en Kamp Bravo - Lees dit boek zeker samen met het stuntboek van Max Halters! Een tragikomisch verhaal over verwondering, over je vader missen, over een grote stad, over Leo. Op ee
Extra onderwerp
Histoires d'aventure
Titel
Dat met Leo
Auteur
Stefan Boonen
Illustrator
Melvin
Taal
Nederlands
Uitgever
Wielsbeke: De Eenhoorn, 2020
103 p. : ill.
ISBN
9789462915091 (hardback)

Over Stefan Boonen

CC BY 3.0 - Foto van/door Stefan Boonen

Stefan Boonen (Hamont, 28 oktober 1966) is een Vlaamse kinderboekenschrijver.

Levensloop

Boonen volgde een opleiding schrijnwerkerij en daarna bijzondere jeugdzorg. Nadat hij zijn burgerdienst had vervuld, trok hij naar Leuven, waar hij ging werken als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Sinds 1999 is hij fulltime schrijver.

In 2000 verscheen zijn eerste boek, het voorleesboek Hoor je me!. Sindsdien heeft hij tientallen titels op zijn naam geschreven, voor kinderen tussen 3 en 15 jaar. Hij schrijft zowel prentenboeken, voorleesboeken als leesboeken. Ook de genres waarin hij schrijft zijn uiteenlopend. Hij schrijft zowel spannende/avontuurlijke/grappige boeken als verhalen over ernstige thema's. Meerdere boeken werden vertaald, enkele bewerkt voor theater of televisie.

Naast kinderboeken werkt Boonen mee aan theaterprojecten en was hij de bezieler van het literaire tijdschrift Zulma.

Stefan Boon…Lees verder op Wikipedia