Game

South Park : The fractured but whole

Platform:
Ga samen met Eric Cartman en zijn team van superhelden de strijd aan tegen criminelen in South Park
South Park : The fractured but whole
Uitgever
Ubisoft, 2017
1 optische schijf

Besprekingen

Turnbased rollenspel, gebaseerd op de Amerikaanse animatieserie South Park. Evenals de serie (die al loopt vanaf 1997) is het spel geschreven door Trey Parker en Matt Stone, die ook de stemmen inspreken. De speler is een nieuwe leerling op South Park Elementary en moet de vriendschap zien te verwerven van Kyle, Stan, Cartman en Kenny. Het verhaal gaat verder waar het vorige deel (als bonus toegevoegd) was geëindigd. De jongens gaan verkleed als superheld de strijd aan met de slechte professor. De animatiestijl heeft dezelfde simpele uitstraling als de serie, en ook het 'niveau' is hetzelfde: veel scheten, poep, vloeken en taboedoorbrekende en politiek incorrecte humor. Een must voor de liefhebbers van de serie.