Game
Meertalig

Lego DC super-villains

Lego DC super-villains

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Word de beste schurk die het universum ooit heeft gekend in LEGO DC Super-Villains. Haal kwaadaardige streken uit en veroorzaak chaos in een hilarisch verhaal vol actie gesitueerd in een omvangrijke open wereld in het DC Universum.
Titel
Lego DC super-villains
Taal
Meertalig, Nederlands, Frans
Uitgever
Burbank: WB Games, © 2018
1 blu-ray
Systeemvereisten
1-2 players ; 20GB minimum ; Dualshock®4 vibration function ; HD video output 720P-1080i-1080P; PS4 remote play supported; PS4™Pro enhanced
Aantekening
Nederlands ondertiteld, voix et textes en Français
EAN
5051888234518

Besprekingen

Na de succesvolle eerdere delen in de serie is het nu tijd voor de schurken van DC Comics om te schitteren in de herkenbare wereld van de Legoblokjes. Als superschurk haal je kwaadaardige streken uit en veroorzaak je zoveel mogelijk chaos. Je kan bijvoorbeeld met de Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost of Sinestro spelen. Het doel van het spel is bij elke game uit de Legoserie gelijk: schieten en slaan op alles wat los en vast zit om zoveel mogelijk blokjes/studs binnen te halen. Tevens zijn er karakters met specifieke eigenschappen, zijn er tal van puzzels op te lossen en is de replaywaarde zeer hoog door alle elementen die te verzamelen zijn. Dit samen met de aantrekkelijke omgeving en de soms hilarische situaties, maakt het dat dit een zeer aangenaam spel is. Nederlands ondertiteld. Voor heel wat uurtjes speelplezier. Voor de jonge fans zeker een aanrader.