Boek
Nederlands

De wolkeneters : 20 verhalen over reuzen

Kristien Dieltiens (auteur), Seppe Van den Berghe (illustrator)
+1
De wolkeneters : 20 verhalen over reuzen
×
De wolkeneters : 20 verhalen over reuzen De wolkeneters : 20 verhalen over reuzen
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar

Een mooie voorleesbundel met verhalen van over de hele wereld. Kristien Dieltiens schreef eerder succesvolle verhalenbundels als De boze billenbijter en Draken en monsters.

Lekker dikke en rijk geĆÆllustreerde bundel verhalen over reuzen.

Dat reuzen een oerkracht

Onderwerp
Reuzen
Titel
De wolkeneters : 20 verhalen over reuzen
Auteur
Kristien Dieltiens
Illustrator
Seppe Van den Berghe
Taal
Nederlands
Uitgever
Eke: De Eenhoorn, 2021
148 p. : ill.
ISBN
9789462916050 (hardback)

Over Kristien Dieltiens

Kristien Dieltiens (Antwerpen, 27 september 1954) is een jeugdauteur. Ze werkte sinds 1974 met kinderen die de inspiratiebron zijn voor haar boeken. Ze gaf les in de steinerschool van Brugge. Nu werkt ze voltijds als auteur en illustrator en geeft lezingen voor alle leeftijden. Veel van haar boeken zijn vertaald.

Haar eerste jeugdroman, getiteld Olrac, verscheen ook in Duitse vertaling en kreeg in 2002 de prijs van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Over Dieltiens verscheen in 2011 'VWS-cahier' 264 van Jet Marchau.

Selectieve bibliografie

  • De gouden bal (1997)
  • Olrac (12/10 2000)
  • De moedervlek (2002)
  • Kokkerellen (2002)
  • Bloemen op de muur (2003)
  • Ik ben nummer dertien (2004)
  • Aude (2005)
  • De nieuwe knecht van Sinterklaas (2005)
  • De stille pijn van Luca (2005)
  • Enā€¦Lees verder op Wikipedia