Game
Engels

Ken Follett's The pillars of the earth

Ken Follett (naar het werk van)

Ken Follett's The pillars of the earth

Platform:
Het spel is gebaseerd op de Ken Folletts bestseller Pilaren van de Aarde en vertelt het verhaal van het stadje Kingsbridge op een nieuwe, interactieve manier. Speel als Jack, Aliena en Philip en verander de gebeurtenissen in het boek door te ontdekken, te beslissen en te communiceren.
Extra onderwerp
games
Titel
Ken Follett's The pillars of the earth
Naar het werk van
Ken Follett
Taal
Engels
Parallelle titel
The pillars of the earth
Uitgever
Daedalic entertainment, Ā© 2017
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player ; 5.80GB minimum ; DualshockĀ®4 vibration function ; HD video output 720P, 1080i, 1080P ; PS4 remote play supported ; PS4 pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels
EAN
4260252080601

Over Ken Follett

CC BY-SA 2.5 - Foto van/door LunaFredda

Ken Follett (Cardiff, Wales, 5 juni 1949) is een Britse schrijver van onder andere thrillers en historische romans. In die genres behoort hij tot de succesvolste auteurs. Van zijn boeken zijn meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht.

Biografie

Jonge jaren

Ken Follett werd geboren als de zoon van Martin en Veenie Follett. Hij woonde in een middenklasse-gezin. Toen hij 10 jaar oud was verhuisde zijn familie naar Londen. Follets familie was streng christelijk, en verbood hem om films en televisie te kijken. Daardoor ontwikkelde Follett al op jonge leeftijd een interesse in boeken.

In 1967 werd Follett toegelaten op de University College London, alwaar hij filosofie studeerde. In 1968 trouwde hij met zijn eerste vrouw, Mary.

Na in 1970 te zijn afgestudeerd volgde Follett een korte cursus tot journalist, en werkte drie jaar lang in Cardiff voor de South Wales Echo. Daarna keā€¦Lees verder op Wikipedia