Boek
Nederlands

Walda Pairon : wonen een weelde

Ivo Pauwels (auteur)

Walda Pairon : wonen een weelde

"Walda Pairon is een uitzonderlijke decoratrice. Haar stijl is een unieke mengeling van gevoel voor ruimte en kleurenharmonie en een levenslange passie voor zeldzame objecten en combinaties. Het resultaat is magie. In dit sublieme boek beschrijft succesauteur Ivo Pauwels Walda's levensloop en filosofie in een poëtische, doorleefde stijl. Vanuit de scherven en beelden ontstaat een boeiend portret.
Extra onderwerp
woninginrichting
Titel
Walda Pairon : wonen een weelde
Auteur
Ivo Pauwels 1950-
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 1996
158 p. : ill.
ISBN
90-209-3007-9

Over Ivo Pauwels

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Meneerke bloem

Ivo Pauwels (Wilrijk, 21 november 1950) is een Belgisch schrijver.

Biografie

Ivo Pauwels was 20 jaar leraar. Daarna schreef hij talloze reportages en tuinbijdragen in binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften en sinds 1995 ongeveer 60 boeken over tuinieren, antiek, quilts, planten, kruiden, kleur, compost, diabetes mellitus, veilig barbecueën, houten bijgebouwen, kassen en serres, en biografieën van kunstenaars en architecten.
Voor een aantal van deze en andere natuurboeken tekende hij ook voor de fotografie. Een aantal van die boeken werden vertaald in het Engels, het Frans, het Duits, het Japans en het Afrikaans. Ook zijn columns worden gesmaakt. Hij werkte ook mee aan erotische en poëtische bloemlezingen.

Ivo Pauwels was 15 jaar lang hoofdredacteur van de tijdschriften Bloemen & Planten en De Tuinen van Eden/Les Jardins d’Eden, en een tiental jaar van het televisieprogramma Groene Vingers…Lees verder op Wikipedia