Game
Engels

Injustice 2

Injustice 2

Platform:
Voor de eerste keer kan je zelf bepalen hoe je personages eruit zien, vechten en zich ontwikkelen. Met ieder gevecht verdien je gear om jouw favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en te verbeteren, wat niet alleen invloed heeft op hoe ze eruit zien, maar ook op hoe ze vechten.
Titel
Injustice 2
Taal
Engels
Uitgever
Burbank: Warner Bros. Interactive Entertainment, © 2017
1 blu-ray + mini guidebook
Systeemvereisten
1-2 players; network players 2-10 (Playstation Plus subscription required); 27.39GB minimum; Dualshock 4 vibration function; HD video output 720P, 1080i, 1080P; PS4 remote play supported; PS4 pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels
EAN
5051888227114

Besprekingen

Batman, Catwoman, Green Lantern, Superman staan in het DC Universum, een fictief universum waarin de strips van DC Comics zich afspelen, toch vaak aan dezelfde kant. In de game Injustice: Gods Among Us nemen ze het tegen elkaar op in een-op-eengevechten. De locaties bevatten voorwerpen die de speler kan gebruiken in een gevecht. Batman kan projectielen naar een auto vuren zodat die ontploft, terwijl een ander personage zoals Superman diezelfde auto kan optillen en zijn tegenstander ermee kan verpletteren. Ook enkele minder bekende personages uit de DC Comics-stal komen voorbij: Scarecrow, Firestorm, Dr. Fate, Gorilla Grodd en Deadshot. Nieuw in de serie is de mogelijkheid om het kostuum aan te passen en de vaardigheden van elk personage te ontwikkelen. Voor fans van de strips een aanrader.