Dvd
Nederlands

Frank en Frey 2

Frank en Frey 2

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Avonturen van het hondje Frank en het vosje Frey die elkaar even uit het oog verliezen als Frank zich aansluit bij een hondenmuziekband. Vanaf ca. 6 jaar.
Onderwerp
Vriendschap
Kijkwijzer
Vanaf 6 jaarVanaf 6 jaar
Titel
Frank en Frey 2
Uniforme titel
The Fox and the Hound 2
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Rox et Rouky 2
Uitgever
Disney DVD, [2015]
1 dvd-video
Speelduur
67 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans Walt Disney productie
EAN
8717418116149

Besprekingen

Disney direct-op-video-vervolg uit 2006 op de klassieke animatiefilm 'Frank en Frey'*. Het jachthondje Frank en het vosje Frey groeien op als dikke vrienden, totdat ze beseffen dat ze eigenlijk vijanden zijn. In deze film keert het tweetal terug naar hun kindertijd. Als de kermis in de stad komt, sluit Frank zich aan bij een hondenmuziekband en vergeet daarbij zijn vriendje Frey. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld. De film bevat diverse liedjes in country-stijl. Recensenten reageren verdeelt. Mike Pinsky (Dvd-Verdict, i) heeft weinig positiefs te melden. Joe Leydon (Variety, 11-12-'06) vindt de film echter 'voldoende geanimeerd om alle leden van de doelgroep te vermaken. De technische waarden zijn standaard voor een Disney direct-to-video product.' Als bonusmateriaal o.a. een spel, muziekclip en korte film. Vanaf ca. 6 jaar.