Cd

Binge & purgatory

Deez Nuts (uitvoerder)
+1
Binge & purgatory
×
Binge & purgatory Binge & purgatory

Binge & purgatory

Genre:
Titel
Binge & purgatory
Uitvoerder
Deez Nuts
Uitgever
Century Media, 2017
1 cd
Speelduur
00:31:59
EAN
0889854154523
CDR
JK215764

Over Deez Nuts

Deez Nuts is een Australische Hardcore punkband uit Melbourne, Australië. De band werd opgericht in 2007. De band is ontstaan na het uiteenvallen van de band I Killed the Prom Queen, waar JJ Peters lid van was.

Bandleden

  • JJ Peters – Zang (2007–)
  • Matt Rogers – Gitaar (2010-)
  • Alex Salinger – Drums (2010–)

Ex-bandleden

  • Stuart Callinan – Gitaar (2008–2010)
  • Ty Alexander – Drums (2008–2010)
  • Jon Green – Basgitaar (2010–2014)
  • Roman Koester – Basgitaar (2009-2010)
  • Sean Kennedy – Basgitaar (2008–2009, 2014-2021, overleden)

Discografie

Albums

  • Stay True (2008)
  • This One's for You (2010)
  • Bout It! (2013)
  • Word Is Bond (2015)
  • Binge & Purgatory (2017)

Lees verder op Wikipedia