Game
Meertalig

Darksiders III

Darksiders III

Platform:
Keer terug naar een apocalyptische Aarde in Darksiders III, een hack-n-slash action adventure game waarin je de rol van Fury aanneemt, om de zeven hoofdzonden te vinden en te elimineren.
Titel
Darksiders III
Taal
Meertalig, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Pools, Russisch
Uitgever
THQ Nordic, © 2018
1 optische schijf
Systeemvereisten
Xbox One E enhanced; Xbox single player; up to 25 GB storage required
Aantekening
Audio: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Pools, Russisch Ondertiteling: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Pools, Russisch, Koreaans, Japans, Chinees, Portugees, Arabisch, Farsi
EAN
9120080070814

Besprekingen

Aarde is het strijdtoneel geworden van een oorlog tussen Hemel en Hel. De speler neemt de rol aan van Fury, één van de vier ruiters van de Apocalypse, en keert terug naar de Aarde, op zoek naar de zeven hoofdzonden om ze vervolgens te elimineren. In het spel moet de speler levels doorspelen en daarbij puzzels oplossen, spullen verzamelen, ontdekken en vechten. Het grootste gedeelte van het spel draait om het verslaan van vijanden, waarvoor een gigantische zweep ter beschikking staat. Het is een open wereld en biedt de speler de ruimte om zelf te ontdekken. Een hack-and-slash-game met een snufje adventure, met een duister thema.