Game
Engels

Call of duty : WWII

Call of duty : WWII

Platform:
Land tijdens D-Day in Normandië en vecht je een weg dwars door Europa, langs iconische locaties uit de meest monumentale oorlog uit de geschiedenis. Ervaar klassieke Call of Duty gevechten, de band van broederschap en de onvergefelijke aard van een oorlog tegen een wereldmacht die uit is op tirannie.
Titel
Call of duty : WWII
Taal
Engels
Parallelle titel
Call of duty : WW2
Uitgever
Activision Blizzard, © 2017
1 blu-ray
Systeemvereisten
1-2 players ; network players 2-18 Playstation®Plus subscription required ; 80GB minimum ; Dualshock®4 vibration function ; HD video output 720P-1080i-1080P ; PS4 remote play supported ; PS4™ Pro enhanced ; internet required
Aantekening
Spel in het Engels
EAN
5030917215605

Besprekingen

De Call of Duty-reeks is een begrip in de gamewereld. De fans kijken jaarlijks uit naar een nieuw vervolg op een van de best verkochte first-person shooter games. WWII is het nieuwste deel in het gewelddadige oorlogsspel dat zich ditmaal op de stranden van Normandië afspeelt. Beleef D-Day mee en reis naar de beroemdste locaties van het Europese strijdtoneel uit de grootste oorlog ooit. Zoals elk nieuw deel, bevat ook dit deel nieuwe wapens en heb je een aantal voertuigen tot je beschikking. Er is ook een zombie-modus beschikbaar. Het spel is zowel als singleplayer en als multiplayer (online) te spelen. De spellenreeks heeft veel fans en er zal dan ook veel vraag naar zijn.