Game
Engels

Call of duty : black OPS IIII : specialist edition

Call of duty : black OPS IIII : specialist edition

Platform:
Black Ops is terug met multiplayergevechten te land, met drie volledige avonturen met ondoden en Blackout, waar het universum van Black Ops tot leven komt met de grootste kaart uit de geschiedenis van Call of Duty, typische Black Ops-gevechten, personages, locaties en wapens uit de hele Black Ops-serie.
Extra onderwerp
Xbox One ; game, games, XBOX One
Titel
Call of duty : black OPS IIII : specialist edition
Taal
Engels
Parallelle titel
Call of duty : Black OPS 4
Parallelle titel
Call of duty : Black OPS four
Uitgever
Activision Publishing, © 2018
1 optische schijf
Systeemvereisten
Xbox One Enhanced, 4K Ultra HD, HDR High Dynamic Range, Xbox Single Player, Xbox Co-op Multiplayer [2-4], Xbox Live Multiplayer [2-18], Xbox Live Co-op Multiplayer [2-4], Microphone [optional], up to 100 GB storage required
EAN
5030917238918

Besprekingen

De Call of Duty-reeks is een begrip in de gamewereld. De fans kijken jaarlijks uit naar een nieuw vervolg op een van de best verkochte first-person shooter games. Black Ops 4 is het elfde deel in het gewelddadige oorlogsspel dat zich net als het vorige deel in de Black Ops serie in een sombere en duistere toekomst afspeelt. Door de ontwikkeling op het gebied van biotechnologie is er een nieuw soort Black Ops soldaat ontstaan, de grens tussen mens en robot is compleet vervaagd. De wereld is verdeeld geraakt en het is aan de speler om samen met een elite squad hier een einde aan te maken. De speler is sneller, sterker en slimmer dan ooit te voren. Zoals elk nieuw deel, bevat ook dit deel nieuwe wapens en heb je een aantal voertuigen tot je beschikking. Er is ook een zeer uitgebreide zombie-modus beschikbaar. Het spel is zowel als singleplayer en als multiplayer (online) te spelen. De spellenreeks heeft veel fans en er zal dan ook veel vraag naar zijn.