Game
Meertalig

Batman : Arkham collection

Batman : Arkham collection

Platform:
Batman: Arkham Collection geeft je de definitieve versies van Rocksteady's Arkham Trilogy-spellen, waaronder alle na de lancering uitgebrachte content.Word Batman en neem het op tegen de gevaarlijkste schurken in Gotham.
Bevat
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Batman: Arkham Knight
Titel
Batman : Arkham collection
Taal
Meertalig, Frans, Engels
Uitgever
Burbank: Warner Bros, © 2016
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player; network features; 63GB minimum; dualshock 4 vibration function; HD video output 480P, 720P, 1080i, 1080P; remote play supported; PS4 pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels en Frans
EAN
5051888249314

Besprekingen

Box met drie van de vier spellen uit de serie ‘Batman: Arkham’. In het eerste, ‘Arkham Asylum’* (2009), gaat de overplaatsing van een gevangene mis, waardoor Batman te maken krijgt met een leger van zijn ergste vijanden. In ‘City’* (2011) strijdt Batman tegen bekende schurken als The Joker, The Riddler en Mr. Freeze, The Penguin en Two-Face. In ‘Asylum’ ligt de nadruk op het speurwerk, in ‘City’ meer op gevechten tussen Batman en de vele vijanden. Het derde spel uit de serie is niet opgenomen: de prequel ‘Origins’ (2013) waarin een jongere Batman voor het eerst kennismaakt met verschillende vijanden. Het vierde spel uit de serie is ‘Arkham knight’** (2015) waarin Batman oog in oog staat met de ultieme bedreiging voor de stad, Scarecrow en daarnaast ook met de bekende schurken The Joker, The Riddler, Mr. Freeze, The Penguin en Two-Face. Dit spel is als downloadcode in de box opgenomen. Drie duistere en gewelddadige actie- en vechtspellen in een geremasterde en vernieuwde versie.