Game
Meertalig

Batman 2 : DC super heroes

Batman 2 : DC super heroes

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Superman, Wonder Woman, Green Lantern en vele anderen vechten mee om de vernietiging van Gotham City door Joker en Lex Luthor te voorkomen. Verken heel Gotham City in de Batmobile, Batwing en meer. Gebruik gloednieuwe vaardigheden zoals vliegen, hittezicht en superblazen. Hoor LEGO voor de eerste keer praten.
Titel
Batman 2 : DC super heroes
Taal
Meertalig, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Deens
Parallelle titel
Lego Batman 2
Uitgever
Burbank: WB Games, 2013
1 optische schijf : boekje
Systeemvereisten
1-2 spelers offline; voor het gebruik van de Wi-afstandsbediening of de Wii-afstandsbediening Plus is een sensorbalk vereist
Aantekening
Spel en handleiding in 6 talen waaronder het Nederlands en het Engels; snelstart in het Engels en het Frans
EAN
5051888096758

Besprekingen

Na het succesvolle eerste deel nu opnieuw een avontuur met Batman en Robin in de herkenbare wereld van de Legoblokjes. Het duo sluit zich aan bij andere beroemde superhelden uit de DC Universe, waaronder Superman, Wonder Woman en Green Lantern, om Gotham City te redden van vernietiging door de beruchte schurken Lex Luthor en de Joker. Het doel van het spel is bij elke game uit de Legoserie gelijk: schieten en slaan op alles wat los en vast zit om zoveel mogelijk blokjes/studs binnen te halen. Tevens zijn er karakters met specifieke eigenschappen, zijn er tal van puzzels op te lossen en is de replaywaarde zeer hoog door alle elementen die te verzamelen zijn. Dit samen met de aantrekkelijke omgeving en de soms hilarische situaties, maakt het dat dit een zeer aangenaam spel is. Nederlands ondertiteld. Voor heel wat uurtjes speelplezier. Voor de jonge fans zeker een aanrader.