Game
Meertalig

Assassin's creed : unity

Assassin's creed : unity

Platform:
Terwijl de Franse Revolutie de stad Parijs in een chaos onderdompelt besluit een jonge edelman te achterhalen wie de ware machthebbers achter de Revolutie zijn.
Extra onderwerp
PlayStation 4
Titel
Assassin's creed : unity
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Montreuil Sous Bois: Ubisoft Entertainment, 2014
1 blu-ray + handleiding
Systeemvereisten
1 player, network players 2-4 (Playstation Plus subscription required), 50GB minimum, Dualshock4 vibration function, HD 480p/720p/1080i/1080p, remote play supported
Aantekening
Spel in het Engels en Frans, Nederlandstalige ondertitels, handleiding in het Nederlands en Frans
EAN
3307215785966

Besprekingen

Het is het jaar 1789. Terwijl de Franse Revolutie de stad Parijs in een chaos onderdompelt besluit een jonge edelman te achterhalen wie de ware machthebbers achter de Revolutie zijn. Afwisseling is een van de kenmerken: vechten, springen en puzzelen, het wisselt elkaar continu af. De keuzes die je tijdens het spel maakt, hebben invloed op het verloop van het verhaal waardoor de speler meerdere verhaallijnen kan meemaken. Het verhaal blijft één van de sterkste punten van de gehele serie. Omdat het om een nieuw hoofdstuk/ nieuw hoofdpersonage gaat, is het ook voor ‘nieuwe’ spelers van de serie mogelijk om zonder moeite in het verhaal te stappen. De reeks is de laatste jaren zeer populair geworden. Door de combinatie van vechten, klimmen, puzzels, etc. is dit een game die geschikt is voor een breed publiek.