Game
Meertalig

Assassin's creed : syndicate

Assassin's creed : syndicate

Platform:
Londen 1868. Tijdens de industriële revolutie speel je als de Assassin-tweeling Jacob en Evie Frye en leid je jouw clandestiene organisatie om tegen hen te vechten die de minderbedeelden uitbuiten.
Titel
Assassin's creed : syndicate
Taal
Meertalig
Uitgever
Montreuil Sous Bois: Ubisoft Entertainment, 2015
1 blu-ray + handleiding
Systeemvereisten
1 speler, HDD 38,2 GB minimum, DualShock 4 vibration function, HD 480p/720p/1080i/1080p, PSVITA remote play supported
Aantekening
Engelstalige en Franstalige game met Nederlandstalige ondertitels en Nederlandstalige en Franstalige handleiding Special edition, bevat The Darwin and Dickens conspiracy mission
EAN
3307215893418 3307215893197

Besprekingen

Assassin's Creed Syndicate brengt je naar Victoriaans Londen. Het jaar is 1868 en de industriële revolutie is in volle gang. Broer en zus Jacob en Evie Frye maken onderdeel uit van de arbeidersklasse, een bevolkingsgroep die hard werkt, nauwelijks brood op de plank krijgt en jong sterft. Men leeft in onderdrukking van de rijkere klasse. Daar moet verandering in komen. De twee leiden een straatbende, The Rooks. Tijdens de game rekruteer je nieuwe bendeleden, infiltreer je in andere bendes en probeer je hun leiders te verslaan. Kenmerkend voor de verschillende edities van Assassin’s Creed is het vechten, springen en puzzelen en is daardoor een game die geschikt is voor een breed publiek. Het verhaal blijft één van de sterkste punten van de gehele serie. Omdat het om een nieuw deel/verhaal gaat, is het ook voor ‘nieuwe’ spelers van de serie mogelijk om zonder moeite in het verhaal te stappen. De reeks is de laatste jaren zeer populair geworden.