E-boek
Nederlands

Zwarte lijst

Alyson Noël (auteur), Irene Paridaans (vertaler)
+1
Zwarte lijst
×
Zwarte lijst Zwarte lijst
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Beautiful Idols Iedereen houdt van je als je bent verdwenen Deel 2 Layla, Tommy en Aster doen mee aan een wedstrijd voor clubpromotors en raken daarbij verstrikt in een web van leugens en duistere spelletjes. Wanneer op een nacht een jonge filmster onder verdachte omstandigheden verdwijnt, krijgt Aster, een van de drie, de schuld in de schoenen geschoven. Paniekerig probeert ze erachter te kome
Titel
Zwarte lijst
Auteur
Alyson Noël
Vertaler
Irene Paridaans
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Blacklist
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins Young Adult, 2017
1 digitaal bestand
ISBN
9789402752021
CloudLibrary
3tk9k89

Andere formaten:

Over Alyson Noël

CC BY 3.0 - Foto van/door Axel Hindemith

Alyson Noël (Laguna Beach, 3 december 1965) is een Amerikaans schrijfster.

Biografie

Alyson Noël woont in Laguna Beach in Californië. Als schrijfster haalde zij haar inspiratie uit het boek Are You There God? It's Me, Margaret van June Blume. Noëls eerste eigen boek was Faking 19, een jong-volwassen roman die gaat over de levensstijl van tieners.

Bibliografie

  • Faking 19 (2005)
  • Art Geeks and Prom Queens (2005)
  • Laguna Cove (2006)
  • Fly Me to the Moon (2006)
  • Kiss & Blog (2007)
  • Saving Zoë (2007)
  • Cruel Summer (2008)
  • De onsterfelijken serie:
    • Evermore (2009)
    • Blauwe maan (2009)
    • Schaduwland (2009)
    • Duistere Vlam (2010)
    • Nachtster (2010)
    • Lotusbloem (2011)
  • Lees verder op Wikipedia