Nacht van de bib - Afgelast

Bibliotheekfestival in Bilzen

Nacht van de bib Afgelast

Update --

Door het stijgend aantal besmettingen heeft Stad Bilzen beslist om Nacht van de bib dit jaar niet te laten plaatsvinden. Op zaterdag 30 oktober 2021 proberen we het opnieuw met een minstens even spectaculair programma. #SaveTheDate

Hopelijk tot dan!

--

De 5de editie van Nacht van de Bib zou speciaal worden, dat wisten we zeker! Met extra auteurs, de beste muziek, met topjournalisten en olympische atleten, een grootse strandbar met fruitige cocktails en strooien rokjes. Wat we niet wisten was dat Covid-19 om de hoek loerde en brutaal zijn eigen planning maakte. 

Op zaterdag 24 oktober zal de langste nacht van het jaar er een beetje anders uitzien dan andere jaren. Zo hopen we dat iedereen die zijn favoriete illustrator, verteller, dichter of muzikant wil zien op voorhand het bijhorende tijdsblok reserveert, dat iedereen zijn mondmasker correct draagt en de looplijnen volgt. Het enthousiasme van onze bibmedewerkers zal niet anders zijn: met een grote glimlach, verstopt onder een masker, zullen wij de deuren openzwaaien en jullie een warm welkom geven.

Ontdek het volledige programma op www.nachtvandebib.be