In de kijker

Gedichtenparadijs

zondag 2 februari 2020

Het Vertelparadijs is deze week omgetoverd tot het spetterende Gedichtenparadijs! Luister en creëer mee!

Lees verder

In de kijker

Poëzie op zondag

zondag 2 februari 2020

Geert de Kockere verwarmt graag onze harten met prachtige verzen.Vouw een bootje van papier en laat je meevoeren op de deining van zijn woorden.

Lees verder

Leesclub: Jij zegt het - Connie Palmen

maandag 3 februari 2020

Tijdens de Week van de Poëzie bespreken we Jij zegt het van Connie Palmen, een boek over het leven van twee bekende Engelstalige dichters: Ted Hughes en Sylvia Plath.

Lees verder

Ontbijt Deluxe met Abdelkader Benali

zondag 9 februari 2020

Abdelkader Benali is één van de grootste namen binnen de Nederlandstalige literatuur. Daar moet hij niet bescheiden over doen.
Dat hij op een zondagochtend naar het mooie en verre Bilzen wil komen voor ontbijt en een lezing, daar moeten wij… Lees verder

Leeszintuigen: Exit West - Mohsin Hamid

donderdag 20 februari 2020

"Scherp je zintuigen aan en lees beter", dat is het uitgangspunt van Piet Cosemans. Deze avond behandelen we Exit West van Mohsin Hamid.

Lees verder

Lezing: De Bourgondiërs - Bart Van Loo - VOLZET

vrijdag 21 februari 2020

Bart Van Loo vertelt gepassioneerd over De Bourgondiërs: aartsvaders van de Nederlanden, zijn meest recente boek en bestseller.

Lees verder
Vertelparadijs

Vertelparadijs - Jeugdboekenmaand

zondag 8 maart 2020

Kunst is het thema van de Jeugdboekenmaand. De bib neemt 't Kwasteeltje onder de arm en biedt kunstige workshops rond boeken aan. Kom dat zien!

Lees verder

Kunstige workshop - Jeugdboekenmaand

woensdag 18 maart 2020

Kunst is het thema van de Jeugdboekenmaand. De bib neemt 't Kwasteeltje onder de arm en biedt een kunstige workshop rond boeken aan.

Lees verder

Leesclub: Brief aan mijn dochter - Abdelkader Benali

maandag 23 maart 2020

Als aanstaande vader schrijft Abdelkader Benali een brief aan zijn dochter. Hiermee Benali geeft zijn familiegeschiedenis aan zijn dochter door.

Lees verder

Leeszintuigen: Moeders zondag - Graham Swift

donderdag 26 maart 2020

"Scherp je zintuigen aan en lees beter", dat is het uitgangspunt van deze avonden met Piet Cosemans. Deze avond behandelen we Moeders zondag van Graham Swift.

Lees verder