Yoeri Slegers

Deze maand stelt auteur en illustrator Yoeri Slegers met veel toeters, bellen en eenhoornhoorntjes zijn nieuwste boek voor.

Met een dag voor de kleinsten en een dag voor de leerkrachten. Met een leuke en interactieve expo. Hou je agenda vrij en schrijf je snel in.

Inspiratieavond 'Kinderboeken in de praktijk'

Kinderboeken in de praktijk

Hoe maak je moeilijke onderwerpen bespreekbaar? Yoeri Slegers en Elly van uitgeverij De Eenhoorn laten je dinsdag 30 mei zien hoe je kinderboeken kan inzetten in de klas, de kinderopvang of thuis. Na deze inspiratieavond ga je naar huis met massa’s boekentips en ideeën om zelf aan de slag te gaan.

Meer info & inschrijven

Expo 'Ik ben een eenhoorn'

Expo Ik ben een eenhoorn

Ontdek de magie van 'Ik ben een eenhoorn'! Van 30 mei tot 30 juni verwelkomen we jullie voor deze unieke expo. Stap binnen in de wereld van auteur en illustrator Yoeri Slegers voor een exclusieve blik achter de schermen van dit prentenboek.

Tijdens de openingsuren van de bib

Vertelparadijs

Vertelparadijs

Yoeri Slegers leest zondag 4 juni om 10.30 uur voor uit 'Ik ben een eenhoorn'. Nadien knutselen jullie samen een kleurrijke eenhoorndiadeem. 

Meer info

Workshops voor 2e en 3e kleuterklas

Workshops

Tijdens deze workshop zal Yoeri voorlezen uit zijn nieuwste boek ‘Ik ben een eenhoorn’, nadien volgt er een knutselworkshop. De workshops duren telkens 1 uur en gaan door op donderdag 8 juni en vrijdag 9 juni.

Inschrijven

Webpagina in opbouw. Kom later terug voor de kleurwedstrijd, het lespakket en nog veel meer!